Kosár: 0 termék
 x 

Jelenleg üres a kosarad!

Összesen 0 Ft

Rólunk

MY CURRY CORNER

Az általam tervezett, vagy forgalmazott termékekre igen találó a 'curry szó. Innen az asszociáció a fűszer és a márkanév között.

A curry ízvilága, illata, színe nagyon jellegzetes, erős, aromás fűszeres, néha sok is talán, de ezáltal odavonza szemünket a fűszerespolcunkra.

Bár sokan nem is sejtik, hogy a curry nem egyetlen fűszernövény őrleménye, hanem számtalan izgalmas fűszernövény keveredése.

A végeredményt ezek aránya tálalja fel végül nekünk.

Sétáljanak körbe a MyCurryCorner egyedi, különleges darabjai között, és érteni, érezni,

látni fogják a "fűszereket" melyek feltünővé,kiemelkedővé emelik dizájn darabjainkat.

A .'Valami hiányzik belőle' érzés már múlóban!

Az általam tervezettek, felkutatott termékek izgalmas formavilága és ízvilága ,- úgy mint elegáns, letisztult, modern, friss, régimódi, bohém, extravagáns, praktikus, komoly, gyerekded........csipke,

vászon, pamut, pöttyös, fa, krétafesték, marokko, kockás,fagomb, damaszt, barokk, geometrikus, finom, bájos, asztal, fal,.....és még folyt. köv.....

Az enteriörők elképzelése, megalkotása, megcsodálása vagy 'lakásékszerek' felkutatása, térbe helyezése régi szerelem az letemben.

Törekedtem arra, hogy a termékek, melyek webáruházamban megvásárolhatóak, online is prezentálják majd Önöknek a legapróbb részleteket és valóságos bájukat is, mintha a kezükben tartanák.

.... receptjeim kezdésként a lakástextilekben keltek életre, melyek minősége komoly varrodai háttérrel születtek meg és a munka szorgosan, ötletekkel teli rotyog ...... folyamatosan bővül a lakásdekorációs "osztály" is, .....és a terveimben nem csak a lakáskultúra fűszerezése lebeg....life,home design..

Legyen Önnek is, Neked is egy MyCurryCorner darabja!

Pappné Dienes Aténé

lakberendező, belsőépítészeti 3D-s látványtervező

Pappné Dienes Aténé

MyCurryCorner

Kreativitás
100%
Kivitelezés
85%
Egyediség
100%
Modernizáció
92%
KI VAGYOK ÉN?

Pappné Dienes Aténé vagyok lakberendező, belsőépítészeti és 3D-s látványtervező

MI A MYCURRYCORNER?
Az általam tervezett, vagy forgalmazott termékekre igen találó a 'curry szó. Innen az asszociáció a fűszer és a márkanév között. A curry ízvilága, illata, színe nagyon jellegzetes, erős, aromás fűszeres, néha sok is talán, de ezáltal odavonza szemünket a fűszerespolcunkra.
MILYEN ANYAGOKKAL DOLGOZOM?
Az általam tervezett lakástextilek, szettek és garnitúrák textil alapanyagaikat tekintve igen széles stílusvilágot, textúraválasztékot fednek le.MyCurryCorner terítők, díszpárnák anyagai a világ számos részéről érkeznek, ilyenek a spanyol, olasz, dubaii, angol, belga, francia, és török anyagok... Általában nem egy trendet követnek, inkább több esztétikai világ keveredik, mely izgalmas látványt képes varázsolni otthonunkba!

MyCurryCorner

Pappné Dienes Aténé
CEO / Lead designer

Kövess minket